Boekje ‘Ontdek jouw groeikansen’ 

 

Heb je behoefte aan een moment van reflectie, van herijken? Ontdekken of je nog de juiste dingen doet. Zien of wat eerst juist was, nog steeds klopt. Misschien voel je beweging van binnen. Alsof er iets nieuws wil ontstaan. Wellicht voel je vooral onrust, een knagend gevoel, een vage ontevredenheid.

Zien wat gezien wil worden
Hoe je je ook voelt, dat gevoel is een signaal dat er iets gezien wil worden. In je innerlijk is een weten wat voor jou de beste weg is, wat bij je past en waar je je bezieling vandaan haalt. Door te reflecteren geef je ruimte aan je innerlijk weten: wat wil het je zeggen? Je stelt jezelf open om te zien wat naar je teruggekaatst wordt.

Groeikansen
Het is tijd om even stil te staan. Te ontdekken wat in deze fase goed voor je is en hoe je weer in lijn kunt komen met jezelf. Wat mag jij zien, waar liggen jouw groeikansen?

In je werk? Je relaties? Misschien gaat het veel meer om het gevoel hebben dat je leeft, het gevoel op de goede weg te zijn en de juiste dingen te doen. Wil je veel meer dichtbij jezelf blijven, keuzes maken die bij jou passen. Of je weer energiek voelen. Je eigen weg gaan en vanuit daar jouw unieke bijdrage leveren aan de wereld en de mensen om je heen.

Geen kosten
Dit boekje geeft je handvatten om vanuit een filmpje naar binnen te keren en te luisteren. De vragen prikkelen je om je eigen antwoorden te vinden. Ontdek wat jij jezelf te zeggen hebt! Ontvang het boekje kosteloos.

Gratis boekje ‘Ontdek jouw groeikansen’ ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt een link waar je het boekje kunt downloaden.