Communicatie

Alles is communicatie. Want alles wat je zegt, schrijft, doet, of anderszins uit communiceert.
Of je nu een organisatie bent, ondernemer of zzp’er of gewoon jij, als jezelf. Maar… wat communiceer je eigenlijk? Welk beeld laat je achter en welke impliciete boodschap geef je mee?

Communiceer conform je DNA
Zakelijk geldt: of je nu een nieuwsbrief verstuurt, een compliment geeft, een presentatie houdt, je op social media begeeft of plannen voor de komende jaren maakt, draag je daarmee het bedrijfs-DNA uit? Bevestig je het en versterk je daarmee je bedrijf? Of ben je daar helemaal niet zo mee bezig?

Je zou kunnen zeggen dat je communicatie in de breedste zin des woords de lakmoesproef is voor wie je zegt te zijn. Klopt dat in jouw bedrijf? Met mijn achtergrond in de communicatie en mijn liefde voor DNA en teksten schrijven kijk ik graag met je mee. Ik ben bereikbaar via welkom@lelixxor.nl.

Klopt ‘buiten’ met ‘binnen’?
Persoonlijk geldt: wat zeggen je houding, je gedrag en hoe je je kleedt? Klopt dit met wie je bent of wilt zijn? Als het niet klopt, wat is er dan aan de hand? Wat maakt dat je ‘buiten’ iets anders laat zien, dan wie je van binnen bent? En… hoe zou je het willen? Als je merkt dat je vaker meer jezelf zou willen zijn en laten zien, kom dan eens langs bij mij op het klooster voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat ik voor je kan betekenen.