Creatief & reflectie

Met film & series, schrijfopdrachten, spelenderwijs, tekenen of knutselen… door creatief bezig te zijn omzeil je je hoofd en geef je ruimte aan je innerlijk weten. Dat is ruimte voor groei.

In een groep aan de slag, 1 op 1, of liever op je eigen tijd thuis? Dan ben je hier aan het juiste adres om te kiezen wat bij je past. Uiteraard kun je combineren, ook met gesprek & reflectie of een DNA-verhaal.

Check de mogelijkheden:

Innerlijke reis

Vind je het prettig om op je eigen tijd thuis aan de slag te gaan, maar wil je wel op iemand kunnen terugvallen bij vragen of als je er zelf niet uitkomt? En vind je het ook wel fijn dat je een stok achter de deur hebt om ook echt te doen wat je je hebt voorgenomen en resultaten te behalen?

Aan de hand van een film en allerlei (creatieve) opdrachten ga je op innerlijke reis; je doet nieuwe inzichten op en je vindt handvatten voor wat er op dit moment bij je speelt. De reis naar binnen verheldert jouw weg buiten. Je krijgt waar nodig begeleiding per e-mail en kunt ook nog gebruik maken van zes uur aan persoonlijke gesprekken.

Meer weten

DNA-spel

Het DNA-spel ‘Op ontdekkingsreis in je eigen verhaal’ prikkelt je om na te denken over wie je bent, waar je voor gaat en staat en hoe je dit in de praktijk brengt. Een bordspel dat leuk is én de diepte in gaat.

Meer weten

Workshop DNA-spel

Het DNA-spel ‘Op ontdekkingsreis in je eigen verhaal’ prikkelt je om na te denken over wie je bent, waar je voor staat en hoe je dit in de praktijk brengt. In de drukte van alledag neem je vaak niet de tijd om stil te staan bij deze vragen. In deze workshop kies je bewust dat wél te doen.

Meer weten

Online cursus ‘Serie in reflectie’

Een avondje series kijken en tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan, gewoon thuis op je eigen tempo met begeleiding via e-mail. Films en series kunnen je namelijk veel laten ontdekken over jezelf en zo kunnen ze het beginpunt zijn van contemplatie, reflectie en stille tijd.

Meer weten

Workshop ‘Creatief & reflectie’

Creatief aan de slag, zodat je ruimte geef aan je innerlijk weten om te laten zien wat nu gezien wil worden. Spelenderwijs wijzer worden!

Meer weten

Boek ‘Werken vanuit je DNA’

Wat is werken vanuit je DNA, wat levert het op en hoe breng je het in de praktijk? In dit boek komt het allemaal aan de orde. Je kunt er meteen zelf mee aan de slag!

Meer weten

Tafelopstelling

Heb je een afgebakende vraag of thema? Een tafelopstelling werkt dan verhelderend over wat er aan de hand is, wat je volgende stap moet zijn, wat er nodig is… Na één afspraak ben je vaak weer genoeg op weg geholpen.

Meer weten