Creatief werk

Korte verhalen schrijven, workshops of een spel ontwikkelen. Je maakt me niet blijer dan wanneer ik mee mag denken over het ontwikkelen van iets nieuws. Onderstaand zie je wat van mijn eigen werk. Daarnaast heb ik veel (eenmalige) workshops ontwikkeld en gegeven. Ook anderen heb ik geholpen een workshop te ontwikkelen, ik heb meegeschreven aan lesmateriaal, visualisaties geschreven en ingesproken… Gaat het over bewustwording, persoonlijke ontwikkeling of levensvragen? Dan ben ik graag van de partij!

Neem contact op als je wilt ontdekken wat ik voor jou kan doen. Ik ben bereikbaar via welkom@lelixxor.nl en 06-11343515.

 

Korte verhalen

Ik schrijf graag korte verhalen; soms wat sprookjesachtig, andere keren wat realistischer. Mocht jij een verhaal nodig hebben, dan ga ik graag met je om tafel!

Een paar voorbeelden:
> Niets meer
> De sprong
> Trapgat
> De dames
> Vreemde lijnen
> Anders dan voorheen

 

DNA-spel

Het DNA-spel ‘Op ontdekkingsreis in je eigen verhaal’ prikkelt je om na te denken over wie je bent, waar je voor gaat en staat en hoe je dit in de praktijk brengt. Een bordspel dat leuk is én de diepte in gaat.

Meer weten

Boek ‘Werken vanuit je DNA’

Wat is werken vanuit je DNA, wat levert het op en hoe breng je het in de praktijk? In dit boek komt het allemaal aan de orde. Je kunt er meteen zelf mee aan de slag!

Meer weten