DNA-verhaal 

Je hebt het allemaal wel in je hoofd zitten, maar het aan iemand anders uitleggen, daar heb je wel heel veel woorden voor nodig. Op een of andere manier kom je niet tot de kern. Hoe zou het zijn als je in een paar sessies je DNA-verhaal op papier zou hebben?

Helder verwoord wie jij zakelijk bent, waar je naartoe wilt, waar je voor staat. Dat geeft handvatten voor je pitch, webteksten, briefing aan een reclamebureau en gesprekken met klanten. Maar dat is niet het belangrijkste… het belangrijkste is dat je het voor jezelf weer helder hebt.

Jouw weg als ondernemer
Een DNA-verhaal is het verhaal van jouw bedrijf op een bepaald moment. Enerzijds beschrijft het wie je bent, welke betekenis je wilt hebben en wat je belangrijk vindt. Het laat zien wat jouw antwoorden zijn en welke weg jij gaat als ondernemer. Anderzijds is het een momentopname en geeft het de realiteit weer waarin je je nu bevindt en waar de uitdagingen liggen. Een ijkpunt van waaruit je weer verder kunt.

Werkwijze
In twee tot drie sessies vraag ik je ’t hemd van het lijf. Daarna heb je twee opties: 1) ik schrijf de eerste versie van je verhaal. Dat laat jij op je inwerken, je geeft aanvullingen en wijzigingen en vervolgens schrijf ik de definitieve versie van jouw verhaal of 2) ik maak een DNA-document waarin jouw zakelijke of bedrijfs-DNA  beknopt is weergegeven.

Stuur een berichtje naar welkom@lelixxor.nl om een afspraak te maken of voor meer informatie. Bellen of appen kan natuurlijk ook, op 06 11 3435 15. Meer informatie over tarieven vind je hier.