Gesprek & reflectie

Vanbinnen heb je alle antwoorden. Je moet soms alleen wat puinruimen om ze te vinden. En dat is best moeilijk als je het alleen moet doen. De kennis over wat voor jou de beste weg is, welke keuzes je het beste kunt maken, hoe je je weer vrij en licht voelt: het is er allemaal al.

Tijdens een of meer gesprekken zetten we elke keer een stap om dichterbij jouw antwoorden te komen. We doen wat op dat moment nodig is. Ik geloof dat wat zich nu aandient, datgene is dat op dit moment aan bod moet komen.

Opruimen
De ene keer gaan we de diepte in – luisterend naar wat je onbewuste te vertellen heeft. Wat mag opgeruimd worden, wat wil gezien worden? Knellende overtuigingen en oude emoties vinden een nieuwe vorm. Je gaat jezelf en je reacties beter begrijpen. Dit maakt de weg vrij voor nieuwe schatten en onbenut potentieel.

Zingeving
De andere keer gaan we de hoogte in – op zoek naar datgene wat boven het alledaagse uitstijgt. Ontdekken van zingeving, van ‘wat er van je gewild wordt’, van iets dat groter is dan jijzelf. Dit deel van ons bestaan zijn we in onze maatschappij vaak kwijtgeraakt, maar is essentieel voor je welbevinden.

Je hebt de keuze uit drie mogelijkheden:

Innerlijke reis

De reis naar binnen verheldert jouw weg buiten. Je krijgt 6 uur aan persoonlijke gesprekken, die je naar wens kunt invullen. Daarnaast krijg je oefeningen voor thuis en begeleiding per e-mail. Aan de hand van film en allerlei (creatieve) opdrachten ga je thuis op innerlijke reis. Zeer geschikt voor de wat complexere vragen en thema’s waarbij je het prettig vindt om een sparringpartner te hebben en iemand die een stuk met je meeloopt.

Meer weten

Tafelopstelling

Heb je een afgebakende vraag of thema? Een tafelopstelling werkt dan verhelderend over wat er aan de hand is, wat je volgende stap moet zijn, wat er nodig is… Na één afspraak ben je vaak weer genoeg op weg geholpen.

Meer weten

Los gesprek

Aan de slag met wat jij nodig hebt; je beslist per keer of je een vervolgafspraak wilt.

Meer weten