Kom kennismaken!

Het kennismakingsaanbod:

Gratis kennismakingsgesprek
Ik maak graag kennis met je om te zien hoe ik je van dienst kan zijn. Daarom is een kennismakingsgesprek altijd gratis. Zo’n gesprek duurt ongeveer een half uur en kan ook via Skype plaatsvinden.

Nog geen 25 euro
Een voorproefje van hoe ik werk krijg je met het kennismakingsaanbod: een persoonlijke sessie van een uur voor slechts € 24,90 inclusief BTW (het normale tarief is € 85,- inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor ondernemers en zp’ers). In dat uur kunnen we doorpraten over de antwoorden uit je boekje Film & reflectie ‘Ontdek jouw groeikansen’ of we doen een tafelopstelling.

Tijdens een tafelopstelling gaan we aan de slag met een concrete vraag. Wat zich in jou afspeelt, zet je met figuurtjes op tafel neer. Zo geef je ruimte voor een nieuw perspectief. Je gaat verder dan wat je hoofd kan doen. Zaken waarvan je nog niet bewust was, worden opeens helder. Deze manier van werken geeft je in korte tijd nieuwe inzichten en antwoorden.

Welke variant je ook kiest, je gaat naar huis met de wetenschap welke volgende stap je kunt nemen om verder te komen. Een stap dichter naar jezelf toe. Van harte welkom! Stuur een berichtje naar welkom@lelixxor.nl als je wilt kennismaken.