Leren van verhalen ~ filmreis

Lekker een avondje Netflix kijken en tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling lijkt een tegenstrijdigheid. Maar het kan. Met de filmreis van L’eliXXor ga je op ontdekkingstocht in jezelf. Het is een manier om tijd met jezelf door te brengen en aandacht te besteden aan wat er in je leeft.

Films en series kunnen je veel laten ontdekken over jezelf. Wanneer lopen de tranen over je wangen? Waar kun je eigenlijk niet naar kijken? Waar herken je jezelf in of haak je op aan? Een filmpje van een paar minuten kan al aanzetten tot reflectie en nieuwe inzichten opleveren.

Reis van de held
Via de beelden kom je uit je hoofd en op een andere laag. Je gaat op reis door je innerlijke wereld –  de reis van de held. Je ontdekt welke verhalen je jezelf vertelt, wat je belangrijk vindt (maar nog te weinig aandacht aan besteed), wat nog onder ogen gezien mag worden. En nog veel meer.

Filmreis
Lijkt zo’n filmreis je echt iets voor jou? Natuurlijk kun je lekker gaan netflixen, de filmpjes op mijn YouTube-kanaal bekijken of een door mij geschreven kort verhaal lezen en jezelf kritische vragen stellen. Dat werkt al supergoed! Je kunt ook de kant-en-klare filmreis van L’eliXXor bij de Netflix-serie ‘Anne met een e’ bestellen. Je krijgt de reis als pdf-document toegestuurd en kunt op je eigen tempo de serie kijken en aan de slag met de vragen en opdrachten. Check de tarieven

Stuur een appje, waag een belletje of tik een berichtje als je meer wilt weten. Tot snel!