Levensvragen

Levensvragen gaan soms over hele praktische dingen; je werk of ondernemerschap, je relatie, hoe je je tijd indeelt. Soms brengen levensvragen je op onbekend gebied, raken ze aan het spirituele en wie je wilt zijn als mens.

Waar je het ook over wilt hebben, je bent welkom!

Iedereen heeft ze
Als je denkt aan levensvragen, heb je misschien een beeld van ‘zware kost’, ‘therapeutisch’ of ‘luxe’. Maar het zijn vaak juist alledaagse situaties die vragen oproepen. Levensvragen zijn vragen of situaties die je leven en/of werk beïnvloeden, en die heeft iedereen. Jij ook.

Wist je dat onder stress, hectiek en gedoe vaak een levensvraag schuilgaat? Als je iedere dag chagrijnig thuiskomt van je werk is het geen overbodige luxe om te onderzoeken welke vraag daaronder schuilgaat. Door de vraag te herkennen en jouw antwoord erop te vinden, verdwijnt ook het bovenliggende probleem.

Wie wil je zijn?
Jouw vraag gaat misschien verder dan het oplossen van een probleem of je losmaken van iets dat niet meer past. Het gaat ook over wie je wilt zijn. Hoe je meer jezelf kunt worden, over keuzes maken die leiden tot het leven dat je wilt en wat jij belangrijk vindt. Ontdekken wat je te doen hebt en wat er van je gevraagd wordt. Leven zoals jouw leven bedoeld is.


Je bent bij mij aan het juiste adres voor een goed gesprek over het leven en coaching bij persoonlijke vraagstukken. Stuur een bericht naar welkom@lelixxor.nl of 06 – 11 343515 om te bespreken hoe ik je kan helpen. Info over tarieven vind je hier. Tot snel!