Levensvragen

Levensvragen gaan soms over hele praktische dingen; je werk, je relatie, hoe je je tijd indeelt. Soms brengen levensvragen je op onbekend gebied, raken ze aan het spirituele en wie je wilt zijn als mens.

Waar je het ook over wilt hebben, je bent welkom!

Rijkdom of tekort
Situaties of vragen die je (kwaliteit van) leven beïnvloeden of de richting van je leven bepalen, verdienen je aandacht. 
Het is belangrijk om het voor jou juiste antwoord te vinden op de situaties waar je in terechtkomt, je vragen en verlangens. Dat brengt je een gevoel van rust en vrede. Er gaat een (innerlijke) wereld voor je open die grote rijkdom brengt. Vind je het daarentegen moeilijk je hiermee bezig te houden en ontwijk je het daarom liever, dan doe je jezelf tekort. Dit kan leiden tot bijvoorbeeld somberheid, het gevoel geen energie of levenslust te hebben, vastlopen, onrust…

Wie ben je
‘Wie ben je’ is de vraag die centraal staat in mijn werk. Met als uitlopers daarvan: hoe kun je meer jezelf worden, hoe maak je je los van dingen die niet meer bij je passen of die je niet meer wilt? Welke keuzes leiden tot het leven dat je wilt leiden? Wat heb je te doen? Hoe zorg je ervoor dat je vol energie doet wat je leuk vindt en dat je echt staat voor wie je bent en wat je wilt? Hoe leidt je een zinvol, vervullend leven?

Maar ook: wie ben je als professional of ondernemer? Wat is je missie, wat heb je te brengen, wat doe je?

En: hoe verwoord je dat dan?

Welkom
Je bent bij mij aan het juiste adres voor een goed gesprek over het leven, coaching bij persoonlijke vraagstukken, het helder krijgen en verwoorden van je zakelijke of bedrijfs-DNA. Stuur een bericht naar welkom@lelixxor.nl of 06 – 11 343515 om te bespreken hoe ik je kan helpen. Meer info over tarieven vind je hier. Tot snel!