Medicijnverhaal

Het medicijnverhaal helpt je de relatie met jezelf te verbeteren. Misschien zit je niet lekker in je vel, ben je vastgelopen, ervaar je een gebrek aan zelfliefde of zelfvertrouwen of is het meer een kwestie van het niet meer zien zitten en heb je al zoveel gedaan. Of misschien ben je juist op zoek naar iets dat je op weg helpt in je spirituele ontwikkeling. Alles kan.

Verhalencoaching

Een medicijnverhaal wordt namelijk speciaal voor jou geschreven. Op maat. Het is een reis naar jezelf, dichter bij jezelf. Je werkt aan je persoonlijke of spirituele ontwikkeling, aan je problemen of wat beter kan. Het verhaal geeft je wat je op dat moment nodig hebt. Maar… het is geen wondermiddel, of paardenmiddel. Het is verhalencoaching ~ coaching op basis van het verhaal dat voor jou geschreven is.

Medicijnverhaal: bijzonder en verrassend

Werken aan jezelf is soms behoorlijk pittig en confronterend. Werken met het medicijnverhaal maakt de reis ook bijzonder, verrassend en leuk. Bovendien heb je iets tastbaars. Als je het even niet meer ziet zitten, omdat je niet lekker in je vel zit of vastgelopen bent, is het fijn dat je het verhaal erbij kunt pakken. Soms is het maar één woord of één zin die je raakt of vragen oproept. Dat geeft je een opening om weer verder te gaan.

Gelukkig worden met jezelf, jezelf accepteren, zelfliefde, zelfvertrouwen, er is tijd nodig voor zo’n proces. En liefde en aandacht voor wat je onderweg tegenkomt. Het medicijnverhaal spiegelt, maakt zichtbaar wat gezien moet worden. Daarover gaan we in gesprek.

Hoe het werkt

De reis met het medicijnverhaal kent zeven stappen. Het begint met een kennismakingsgesprek waarin ik de informatie verzamel die ik nodig heb om het verhaal te kunnen schrijven (onder andere door het trekken van een aantal tarotkaarten). Daarna volgt het schrijven van het medicijnverhaal. Dan begint het ‘echte’ werk voor jou: vijf gespreksessies waarin het verhaal een centrale plek inneemt. In de gesprekken zijn mijn instrumenten onder andere:

Het bijzondere is dat het medicijnverhaal steeds weet te verrassen, nieuwe inzichten geeft, vragen oproept en dilemma’s blootlegt, waarover we vervolgens in gesprek gaan. Dit brengt je dichter bij jezelf. Een veilige plek zijn voor jezelf, van jezelf houden en zelfvertrouwen maken je minder afhankelijk van dingen in de buitenwereld. Minder kwetsbaar, omdat je geworteld bent in jezelf. Het medicijnverhaal helpt je concrete stappen te nemen en vaak voelt het alsof er van binnen iets verandert.

Wat kost het medicijnverhaal?

Op dit moment is het medicijnverhaal nog in ontwikkeling. Volg me op social media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief als je wilt weten wanneer ik voor je aan de slag kan (verwacht: eind 2020).

 

Stuur een appje, waag een belletje of tik een berichtje als je meer wilt weten. Tot snel!