Persoonlijk gesprek

Hoe een gesprek verloopt, staat nooit van tevoren vast. Misschien heb je een duidelijke vraag, misschien ook niet. Dat maakt niet uit. Tijdens ons gesprek ontdekken we wat nu aandacht nodig heeft.

Meestal blijft het niet bij praten alleen, ik werk ook graag met beelden. Beelden halen je uit je hoofd en brengen je een niveau dieper. Ze laten je zien wat je nog niet zag. Zo ontstaat er ruimte voor iets nieuws, om dingen anders te doen.

Het is iedere keer weer geweldig om te zien hoe raak, effectief en snel beelden tot de kern van de vraag of situatie doordringen! Hoe dat kan? De taal van onze innerlijke wereld bestaat voor een groot deel uit beelden en symbolen. Denk maar aan dromen. Daarom werken beelden zo goed. 

Mijn instrumenten zijn onder andere:

Een gesprek duurt ongeveer 90 minuten. Je kunt het bij één sessie houden, maar ook meerdere sessies boeken. Net wat jij nodig hebt.

Wil je een gesprek inplannen? Neem contact op via welkom@lelixxor.nl of bel/app naar 06 11 3435 15. Eerst weten aan welke investering je moet denken? Check info over tarieven.