Selecteer een pagina

Persoonlijke ontwikkeling – zicht op je verhalen

De relatie met jezelf is de belangrijkste die er is. Regelmatig ontstaan er problemen doordat er in die relatie iets niet goed zit.  Doordat delen van jezelf niet gezien worden of juist te veel aandacht krijgen. Niet goed begrepen worden of erkenning nodig hebben. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling helpt je ontdekken wat zich in jouw leven wil ontvouwen.

Kijk naar binnen

Misschien ervaar je een gebrek aan zelfliefde of zelfvertrouwen. Luister je eerder naar anderen dan naar jezelf. Of vind je het lastig jezelf te accepteren zoals je bent. Geef je te weinig je grenzen aan, waardoor je te vaak dingen doet die niet bij je passen. Dat put uit. Misschien heb je het gevoel dat je niet op je plek zit. Misschien zit je niet lekker in je vel of ben je vastgelopen. Ervaar je gedoe in je persoonlijke relaties of werkrelaties. Of heb je het idee dat je niet met de goede dingen bezig bent. Wil je méer, maar weet je niet precies hoe.

Wat het ook is, het begint bij jezelf. In jezelf. 

Door te luisteren naar je lichaam, je innerlijk weten en je intuïtie ontdek je welke verhalen je jezelf vertelt. Waar ze je belemmeren. Hoe ze je identiteit en je kijk op jezelf vormen. Daar zijn ook je antwoorden te vinden. Voor een nieuw verhaal. 

Weer lekker in je vel

De gesprekken laten zien welke verhalen je leeft en waar een nieuw verhaal nodig is. Ze brengen nieuwe inzichten, roepen vragen op en leggen dilemma’s bloot, waarover we verder in gesprek gaan. Dit brengt je dichter bij jezelf. Een veilige plek zijn voor jezelf, van jezelf houden en zelfvertrouwen maken je minder afhankelijk van wat anderen vinden, zeggen of verwachten. Je groeit als mens en gaat anders kijken. Een nieuw hoofdstuk in jouw verhaal. Bij L’eliXXor maak je de reis naar binnen om in de buitenwereld verder te komen.

Kom op gesprek

Zelfvertrouwen, gelukkig worden met jezelf, zelfliefde, zelfacceptatie: er is tijd nodig voor zo’n proces. En liefde en aandacht voor wat je onderweg tegenkomt. Het werken aan jezelf is soms behoorlijk pittig en confronterend. Daarom hoef je het niet alleen te doen. Je bent van harte welkom bij L’eliXXor voor een of meerdere gesprekssessies. In de gesprekken zijn mijn instrumenten onder andere:

Wat kost het?

Een sessie duurt 90 minuten en kost 90 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zzp’ers en ondernemers).
Ga je liever thuis aan de slag, probeer dan de schrijfreis. Ben je vooral geïnteresseerd in je zakelijke DNA, kijk dan bij DNA-sessie.

 

Stuur een appje, waag een belletje of tik een berichtje als je meer wilt weten. Tot snel!