Aanbod

Schrijven, luisteren, diepzielduiken. Dat is waarvoor je bij L’eliXXor aan het juiste adres bent. Voor persoonlijke en zakelijke teksten, een luisterend oor en persoonlijke ontwikkeling. Je bent van harte welkom!

Schrijven

Soms heb je precies in je hoofd wat je wilt zeggen, maar krijg je het niet op papier zoals je wilt. Of je wilt een verhaal voor zakelijke doeleinden, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen met schrijven. Misschien wil je je verhaal in boekvorm en zoek je iemand die je daarbij kan helpen. Ik word blij van gekke projecten, dus neem vooral contact op met je idee!

Naast teksten voor jou schrijf ik ook andere teksten. In 2014 kwam mijn boek Werken vanuit je DNA uit. In oktober 2023 komt mijn nieuwe boek Iedere dag bijzonder uit. En in de bieb vind je mijn blogs. Veel leesplezier!

Diepzielduiken

Veel mensen zijn op zoek naar een authentiek leven. Een leven dat bezield, zinvol en betekenisvol voelt. Diepzielduiken helpt je daarbij. Je leert je innerlijke wereld kennen en wat zich daarin afspeelt. Je pelt laagjes af die niet (meer) bij je passen en ontdekt wat je ├ęcht wilt. En je leert te vertrouwen op de stem van je hart en laat je verrassen door wat dat je brengt. In een Goed Gesprek gaan we de diepte in.

Luisteren

Echte aandacht is zeldzaam in een tijd waarin iedereen druk is. Even je ei kwijt of je hart luchten? Ik maak tijd voor je. Je bent van harte welkom voor een Goed Gesprek. Wil je liever anoniem (en gratis) je verhaal kwijt? Neem dan contact op met de Luisterlijn. De vrijwilligers aan de telefoon staan 24/7 voor je klaar. Je kunt ook chatten. De chat is open van 10 tot 22 uur.

Dusssss…. nog even in het kort:

  • Schrijven ~ jouw boek, verhaal of zakelijke teksten waarin je DNA tot uitdrukking komt (met hier en daar een toefje communicatieadvies en als het nodig is een DNA-sessie)
  • Diepzielduiken ~ maak een afspraak voor een Goed Gesprek ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling of om even te sparren over je situatie. Ik luister, spiegel en stel vragen en ik maak gebruik van dieptepsychologie, tarot en systemisch werk.
  • Luisteren ~ behoefte om je hart te luchten zonder dat er (meteen) een oplossing hoeft te komen? Wil je jouw naasten er niet (meer) mee belasten? Maak een afspraak voor een Goed Gesprek.
  • En dan kun je ook nog zelf thuis aan de slag met boeken, het DNA-spel en een schrijfreis


Stuur een appje, waag een belletje of tik een berichtje als je ondersteuning zoekt bij schrijven, luisteren, diepzielduiken. Tot snel!

 

 

Typemachine