Zakelijke teksten & storytelling

Alles is communicatie; alles wat je doet, vertelt een verhaal. Bedenk dus als je een nieuwsbrief verstuurt, een post plaatst op social media, een presentatie houdt of nieuwe plannen maakt, of je daarmee het DNA van de organisatie uitdraagt. Welk (impliciet) verhaal vertel je?

Verhalen in de organisatie vertellen wie je bent
Je zou kunnen zeggen dat je communicatie in de breedste zin des woords de lakmoesproef is voor wie je zegt te zijn. Daarom zijn de verhalen van echte mensen en echte situaties in je organisaties ongelooflijk waardevol. Daar kun je van leren, ze laten zien waar de pijnpunten zitten en zijn de beste reclame (als je er goed mee omgaat). Storytelling vraagt om een open blik en een luisterend oor, dan hoor je de echte verhalen!

Ik teken de verhalen in je organisatie graag op en help ze je in te zetten om ervan te leren, trots en saamhorigheid te vergroten en te inspireren.

Complexe tekst
Ook beleef ik ontzettend veel plezier aan het schrijven van uiteenlopende zakelijke teksten – zoals teksten voor een nieuwsbrief, een artikel met een interview, webteksten of berichten voor social media. Ook het redigeren van teksten vind ik leuk. Vooral als er een uitdaging in zit; het moet bijvoorbeeld een korte, maar complete tekst worden of complexe zaken moeten helder worden uitgelegd. Ik schrijf graag voor je!

 

Stuur een appje, waag een belletje of tik een berichtje als je meer wilt weten. Tot snel!