Tekstschrijven & projecten die me pakken

In de loop der jaren heb ik gemerkt dat het voor mij belangrijk is om me creatief te kunnen uiten. Schrijven speelt daar een belangrijke rol in. Net als me kunnen storten op een project dat me pakt – dat kan heel breed zijn: van een communicatief of maatschappelijk project tot het ontwikkelen van workshops of materiaal voor persoonlijke ontwikkeling . 

Complexe tekst
Ik beleef ontzettend veel plezier aan het schrijven van verhalen en teksten – of dat nu een DNA-verhaal is, teksten voor een nieuwsbrief of een artikel. Ook het het redigeren van teksten vind ik leuk. Vooral als er een uitdaging in zit; het moet bijvoorbeeld een korte, maar complete tekst worden of complexe zaken moeten helder worden uitgelegd.

Vaak heeft teksten schrijven alles te maken met het ‘vangen van verhalen’ door met mensen in gesprek te gaan. Dat maakt het extra leuk. 

Project 
Als iets me raakt, zet ik graag mijn talenten, kennis en ervaring in om mijn steentje bij te dragen aan verheldering, verbetering, verandering of juist het verwelkomen van wat er is. Dat kan door een workshop of training te ontwikkelen op basis van jouw wensen. Erg geschikt om elkaar in netwerk of team op een andere manier te leren kennen of dieper op een bepaald thema in te gaan. 

Ook door het doen van kwalitatief onderzoek op basis van storytelling, het ontwikkelen van middelen, meedenken op het gebied van identiteit (DNA) en de uitwerking ervan, meelezen met businessplannen of het inzetten van mijn communicatie- of andere inhoudelijke expertise denk en doe ik graag met je mee.

Neem contact op
Kan ik je helpen met een heldere tekst of een workshop die iets in beweging zet? Wil je weten hoe ik je kan helpen bij jouw project? Ik ben bereikbaar via welkom@lelixxor.nl en 06 – 11 3435 15. Laten we contact hebben!