Trainers, coaches & opleidingsinstituten

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dit gezegde komt niet zomaar uit de lucht vallen. Een beeld brengt mensen op een andere laag; het omzeilt het denken en opent de deur naar datgene wat nog niet bewust is.

In een opleiding, training of (team)sessie is dat een waardevolle beweging om mensen te laten groeien, hun perspectief te verbreden en ander gedrag mogelijk te maken.

Ander niveau
Hoe vaak blijven we in het bekende hangen, vertellen we dezelfde verhalen? Werken met beeld brengt het gesprek, het (groeps)proces en de ontwikkeling naar een ander niveau. Ik werk met film, het DNA-spel, systemisch werk, visualisaties, kaarten met afbeeldingen en  tekenen, maar ik ben vooral enthousiast over de tarot en het lijkt me gaaf om jou hiermee te ondersteunen.

Ondersteuning 
Werken met tarot (en andere beelden) is verrassend, scherp en raak. Het kan ingezet worden als onderdeel van bijvoorbeeld een persoonlijk leertraject of coaching, als aanvulling op het programma, als uitstapje tijdens een training of ter ondersteuning bij het schrijven van een persoonlijk ontwikkelplan.

Van kennis naar wijsheid
En hoe gaaf is het om een training voor het overbrengen van kennis aan te vullen met een deel dat gaat over hoe de deelnemers zich tot die kennis (of nieuwe verandering op het vakgebied) verhouden? Wat helpt iemand het geleerde in de praktijk te brengen, welke reserves zijn er? Zo wordt kennis aangevuld met wijsheid, dat maakt het geleerde waardevoller en praktischer.

Maar… er is nog veel meer mogelijk, dus leuk als je contact opneemt over hoe ik je kan ondersteunen met de tarot of het werken met andere beelden. Ik zie je bericht graag tegemoet op welkom@lelixxor.nl of 06 – 11 343515.