Visualiseren – zelf beelden maken

Bij onderstaande methodes ontdek je jouw persoonlijke beelden. Die zijn verrassend raak, ze zetten iets in beweging wat voor die tijd nog vastzat.

SoulCollage
Werken met de SoulCollage®-methode is superleuk, creatief en intuïtief. Je hoeft niet artistiek te zijn, je hoeft het alleen maar leuk te vinden om creatief én reflectief bezig te zijn. Je kiest afbeeldingen die je triggeren en maakt daar een of meerdere kaarten van. Door met de kaarten bezig te zijn, ontstaan inzichten die je helpen bij je vraag of situatie.

Systemisch werk – tafelopstellingen
Wat zich (in jou) afspeelt, maak je visueel door op tafel figuurtjes neer te zetten. Zo geef je ruimte voor een ander perspectief en nieuwe inzichten. Je zult zien dat er bewegingen ontstaan die je van tevoren niet had kunnen bedenken. Zaken waarvan je nog niet bewust was, worden opeens helder.

Tekenen
Of je kunt tekenen of niet, maakt in dit geval niets uit. Je pakt potloden en begint gewoon. Mooi is geen criterium. Achteraf kijken we naar wat je getekend hebt. Elke keer weer heel bijzonder om te ontdekken wat je van je eigen tekening leert!

Visualisaties
In een geleide visualisatie (die ik soms spontaan, maar vooral op verzoek schrijf) laat je je meeleiden in een verhaal waarbij je in je hoofd de beelden laat opkomen. Je begeeft je even in een andere wereld. Het lijkt een beetje op dromen, maar dan terwijl je wakker bent.

Benieuwd naar wat jouw beelden je vertellen? Boek een sessie via welkom@lelixxor.nl of 06 – 11 3435 15.