Herkenbaar?

Ergens weet je dat het anders kan. Dat het tijd is om het anders te gaan doen. Geen rondjes meer draaien in je hoofd of in je leven, maar een nieuwe stap te zetten. Hoe spannend dat misschien ook is…. Het is tijd om te herijken. Om te ontdekken of wat eerst juist was nog steeds goed voor je is. Om te zien waar jouw mogelijkheden tot groei liggen en een stap vooruit te zetten.

Misschien lijkt het onmogelijk. Voel je je vastzitten, onrustig, geremd of ongelukkig. Misschien kun je niets met je twijfels en dilemma’s. Je hebt toch een goed leven? Wat is er met je aan de hand?

Er knaagt iets. Wellicht vraag je je af of je werk nog wel bij je past, wat je nu echt wilt of wat je belangrijk vindt. Waar vind je nog zin en voldoening in? Soms voelt het misschien alsof je vooral aan verwachtingen van buitenaf aan het voldoen bent en je aanpast. Je bent moe.

Wat je eigenlijk wilt

Wat je eigenlijk wilt, is veel meer het gevoel hebben dat je leeft, het gevoel op de goede weg te zijn en de juiste dingen te doen. Dichtbij jezelf blijven, keuzes maken die bij jou passen en je weer energiek voelen. Je wilt je weer vrij en licht voelen, je eigen weg gaan en vanuit daar jouw unieke bijdrage leveren.

Je wilt meer uit jezelf halen. Groeien. Je wilt worden wie je bent, in ieder opzicht.

Als jij gemotiveerd bent aan de slag te gaan met je eigen vragen, obstakels en verlangens, dan ben ik je sparringpartner die spiegelt, vraagt, graaft, aanwijst en steunt. In mijn praktijk is ruimte om te reflecteren, je eigen antwoorden te vinden en jouw weg te ontdekken. Van harte welkom!

Wil je ontdekken of er een klik is? Boek een gratis kennismakingsgesprek of maak gebruik van het kennismakingsaanbod. Natuurlijk kun je ook eerst het boekje ‘Ontdek jouw groeikansen’ aanvragen.