Wat ik doe & voor wie

Wat ik gaaf vind, is om dat wat onzichtbaar is helder te maken. Zodat je weet wat er speelt. Het is lastig de juiste actie te ondernemen als je speelveld niet helder is en toch gebeurt dat vaak. We werken vanuit aannames, halve informatie of vaste overtuigingen.

‘Hoe kan het toch dat….’ vragen we onszelf dan af. We doen toch het juiste? Waarom lukt het dan niet, krijgen we anderen niet mee, lopen we steeds in dezelfde valkuil, doen we wat we eigenlijk niet willen?

Ik help je graag je persoonlijke vragen te beantwoorden door te werken met beelden. Zo kom je uit je hoofd, op een laag dieper. De beelden helpen om dat wat je nog niet zag zichtbaar te maken. Dat geeft jou informatie over welke actie je moet nemen om verder te komen en je doel te behalen.

Ben je trainer, teamcoach of opleider en wil je beeld een plek geven in je training, opleidingsprogramma of teamsessie? Ik werk graag met je samen!

Even een appje
Neem contact op als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken. Een appje naar 06 11 3435 15 of mailtje naar welkom@lelixxor.nl is zo gestuurd.

 

Mijn instrumenten

Systemisch werk

Wat zich (van binnen) afspeelt, maak je visueel. Ontdek wat jouw beelden je vertellen.
Meer weten

Film

Film als middel voor reflectie. Met de beelden ga je op reis in je innerlijke wereld.
Meer weten

Tarot

Beelden met universele thema’s als tool voor inzicht, ontwikkeling en praktische actie.
Meer weten

Storytelling & communicatie

Verhalen roepen beelden op, en die roepen gevoel op. Ontdek of jouw verhalen stimuleren of demotiveren.
Meer weten