Workshop Creatief & reflectie

Het nieuwe jaar beginnen met bezinning op het jaar dat voor je ligt. Hoe fijn is dat? Even stilstaan bij wat er van je gevraagd wordt, wat je wilt doen, waar je nieuwe stappen mag zetten of waar ontwikkeling nodig is. 

Daarom organiseer ik ook dit jaar weer de workshop Creatief & reflectie. Deze keer op 4 januari 2019. Deze datum is niet toevallig gekozen: ze valt nog in de periode van de Heilige Nachten. Deze tijd tussen kerst en driekoningen is van oudsher een tijd van bezinning en naar binnen keren.

Beelden met extra dimensie
Er wordt gezegd dat je dromen tijdens deze nachten van een bijzondere kwaliteit zijn. Dromen zijn beelden die uit je onbewuste omhoog komen om je iets te vertellen. In de workshop werken we ook met beelden vanuit je onbewuste – geïnspireerd op de SoulCollage®-methode en de tarot. Werken met beelden is altijd al bijzonder, maar wellicht dat het in deze periode van de Heilige Nachten nog een extra dimensie krijgt.

Als je 2019 bewust en in sync met je innerlijke wereld wilt beginnen, ben je van harte welkom! Je hoeft niet artistiek te zijn, je hoeft het alleen maar leuk te vinden om creatief én reflectief bezig te zijn. We werken met beelden die je triggeren en die je ‘zomaar’ aangereikt krijgt en gaan ontdekken wat ze je te zeggen hebben. Zo kom je in verbinding met wat in jou gezien wil worden.

Werken vanuit intuïtie
“Een prachtige workshop, dat was het. Verrassend, want we wisten niet exact wat we gingen doen. Ja, een soulcollage maken en de woorden creatie en reflectie kwamen in de aankondiging voorbij. Woorden die mij triggerden en dat was genoeg. Het maakte me nieuwsgierig. De opbouw van de workshop was prachtig. Het voornamelijk werken vanuit intuïtie was een mooie en verrassende ervaring. De rustige en zachte kracht van Lisanne daarbij vond ik persoonlijk heel prettig om te ervaren. Maar eigenlijk wil ik er verder niet te veel over zeggen ;-). Want laat je verrassen zou ik zeggen! Ga het zelf ontdekken, zeker als je nieuwsgierig bent aangelegd, meer wilt ‘doen’ vanuit gevoel en intuïtie, dan is deze workshop een échte aanrader.”
– Else

 

Jezelf verrassen
“Ik vond de workshop bijzonder; mooie combi van creatief en reflectief bezig zijn. Mooi om te zien hoe je de kaart op verschillende manieren kan bevragen en tot verschillende inzichten kan komen. Ook bijzonder om met ‘vreemde’ mensen dit te doen en je dan toch best ‘eigen’ te voelen. Je zieleroerselen omhoog laten borrelen en betekenis geven? Doe dan de workshop Creatief & reflectie bij L’eliXXor. Geheid dat je door jezelf verrast wordt.”
– Gonny

Praktische informatie
Er is plek voor 6 personen. De workshop vindt plaats in het Eemklooster te Amersfoort van 10 tot 12.30 uur. Wil je meedoen, stuur dan een e-mail naar welkom@lelixxor.nl.

Tarief
Je betaalt € 45,- (inclusief BTW voor particuleren, exclusief BTW voor ondernemers/zzp’ers). Materialen, koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.