Workshops

  • Wil je eens een afwijkende invulling van je netwerkbijeenkomst waarbij je elkaar op een andere manier leert kennen?
  • Wil je elkaar als team beter leren kennen of dieper op een bepaald thema ingaan?
  • Wil je het met vriendinnen niet alleen over het werk en de kinderen hebben? Wat meer de diepte in en praten over wat je verder nog bezighoudt?

Dan stel ik graag een work- of playshop voor je samen op basis van jouw wensen. Ideeën en mogelijkheden genoeg. Wat altijd terugkomt, is het werken met creatieve hulpmiddelen (tarot, schrijfopdrachten, film, DNA-spel etc).

Een playshop duurt twee uur, hierin werken we zonder vast programma en is er ruimte voor improvisatie. Voor particulieren zijn de kosten  45 euro per persoon. Voor bedrijven maak ik graag een offerte.

Workshops duren drie uur en volgen een programma dat ik uiteraard van tevoren met je afstem. Ik maak hiervoor graag een offerte.

Workshop Creatief & reflectie – open inschrijving
Het nieuwe jaar beginnen met bezinning op het jaar dat voor je ligt. Hoe fijn is dat? Even stilstaan bij wat er van je gevraagd wordt, wat je wilt doen, waar je nieuwe stappen mag zetten of waar ontwikkeling nodig is. Daarom organiseer ik ook dit jaar weer de workshop Creatief & reflectie. Als je 2019 bewust en in sync met je innerlijke wereld wilt beginnen, ben je van harte welkom! Lees meer >>

Neem contact op
Wil je een leuke workshop organiseren waarbij je ook de diepte ingaat? Neem dan contact op via welkom@lelixxor.nl of 06 – 11343515. Ik vind het superleuk om met je mee te denken en iets moois neer te zetten!