Iedere dag bijzonder

Vanaf 13 oktober 2023 is mijn nieuwe boek Iedere dag bijzonder te koop. Het boek is ontstaan vanuit een gevoel dat veel mensen wel kennen: het gevoel dat ze iets missen in hun leven. Het ‘is-dit-alles-gevoel’. Je gaat van de ene naar de andere afspraak, vinkt je taken af, maar je hebt niet het gevoel dat je écht leeft. 

Je bent voorzien van alle comfort en gemak, maar toch is er iets dat knaagt. Er mist vitaliteit, levendigheid. Je staat aan de zijlijn van je eigen leven. De vraag is of dat anders kan. Of je weer volop in het leven kunt staan – en dat ook zo ervaren. Je kunt natuurlijk je huis verkopen, je baan opzeggen en met een oud Volkswagenbusje de wereld rondreizen, maar kan het ook wat minder rigoureus? Wat dichter bij huis? Ik denk van wel en daar gaat mijn boek over.

Over zelfkennis en levenshouding

In het boek vind je vraagstukken om eens bij stil te staan, op te kauwen en je eigen ideeën over te vormen. Inzichten en ingevingen. Het gaat over zelfkennis, je levenshouding en wat je innerlijke wereld en je lijf te vertellen hebben over leven en vitaliteit. We duiken in de wereld van de symboliek, waar meerdere dingen tegelijk waar zijn. Soms geef ik voorbeelden uit mijn eigen leven. En het blijft niet bij theorie, want er zijn ook vragen en opdrachten om zelf aan de slag te gaan met de onderwerpen en inzichten uit het boek. Verschillende ingrediënten om iedere dag bijzonder te maken!

Reacties proeflezers

De proeflezers zeiden het volgende over het manuscript:

‘Dit boek kun je meerdere keren lezen en steeds haal je er weer nieuwe dingen uit.’

 

‘Heel helder geschreven!’

 

‘Ik vind het een mooi boek dat inzicht geeft in wie ik in essentie ben en hoe ik mijn authentieke leven (weer) kan vormgeven, zodat ik doe wat bij mij past en gelukkiger word.’

 

‘Zet dit boek niet op Marktplaats, je hebt het je hele leven nodig.’

 

‘Ik merk dat ik bewust moet pauzeren tijdens het lezen; je boek bevat zoveel mooie en waardevolle gesprekken, inzichten, waarheden, dat ik af en toe moet stoppen en het moet herkauwen om het te verwerken.’

 

‘Chapeau hoe je al die content en achtergronden hebt weten te verbinden en samen hebt gebracht. Het mooie is ook dat als ik het niet helemaal begrijp, ik het intuïtief kan volgen en daardoor blijf doorlezen. Je schrijft wat mij betreft ook heel prettig. Geloofwaardig, helder, prettig en laagdrempelig. Knap hoe je deze zware kost behapbaar weet te maken.’

Op de hoogte blijven van mijn boek Iedere dag bijzonder? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Nog even en dan is mijn boek er!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)