Contact

Je kunt me bellen, appen of een mailtje sturen. Maak contact op de manier die voor jou het prettigst is. Ik ben trouwens ook te vinden op social media.

 

Postadres

Binnen de Veste 18
3811 PH Amersfoort 

Bel of app: 06 11 3435 15 
Mail: welkom@lelixxor.nl

BTW-id NL002144082B30
KvK 30223511
Privacyverklaring

Shotje elixer – meld je aan (leuk om zo contact te houden!)

Ook een shotje elixer ontvangen? Met boeken- of filmtips, iets nieuws dat ik heb ontdekt, dingen die me bezighouden… De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig, maar meestal 1x per kwartaal.
Bekijk nieuwsbrieven

Persoonlijke ontwikkeling
Je kunt bij L’eliXXor terecht als je iets wilt veranderen, maar het niet lukt. Als je niet lekker in je vel zit, vastgelopen bent, wat meer van jezelf wilt houden of jezelf wilt accepteren zoals je bent. Van harte welkom voor een gesprekssessie. Of kies voor de schrijfreis. Bijvoorbeeld om dichter bij jezelf te komen, om je zelfkennis te vergroten, voor je persoonlijke ontwikkeling. Schrijven helpt. En het is een leuke manier om tijd voor jezelf te nemen of te mediteren.

Tekstschrijven & DNA
Wil je goede teksten die lekker leesbaar zijn? Ik schrijf teksten die kloppen met je DNA. Teksten die gelezen worden. En als je dat DNA nog niet helemaal scherp hebt? Geen nood, dan zoeken we dat eerst uit. 

Tot snel!