Boek ‘Werken vanuit je DNA’

Wat is werken vanuit je DNA, wat levert het op en hoe breng je het in de praktijk? In dit boek komt het allemaal aan de orde. Aan het einde van ieder hoofdstuk vind je een vraag waar je zelf mee aan de slag kunt.

Prijs € 24,95 (exclusief verzendkosten)
ISBN 978-90-822795-0-4
Aantal pagina’s: 112

Reacties
“#shoutout voor een dame, die mij enorm inspireert met haar visie en missie en een boek heeft geschreven dat supersterk is opgebouwd, zowel qua inhoud als qua vormgeving (en waarin ik nog geen taal- en/of schrijffout heb ontdekt): ‘Werken vanuit je DNA’ van Lisanne van de Weerdhof van L’eliXXor, mijn boekentip voor iedereen die ook in zijn/haar werk de beste versie van zichzelf wil (be)leven.”

“Ik houd erg van deze manier van schrijven: anderen aanhalen, de verhalen tussendoor en duidelijke taal en uitleg. Erg interessant allemaal. Ik had gelijk een aantal mensen in mijn hoofd aan wie ik het boek wilde geven en ook al een paar bladzijden die ik het liefst had gekopieerd omdat ze zo van toepassing waren voor mijn werk.”

“Wat een goed boek! Je hebt een zeer informatief, lezenswaardig en prettig leesbaar boek tot stand gebracht. Een groot compliment verdient ook jouw schrijfstijl. Persoonlijk heb ik het nodige geleerd van de inhoud. Ik heb me de afgelopen weken regelmatig afgevraagd hoe mijn DNA eruitziet en hoe ik dat kan gebruiken om mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Dat ik dicht bij mezelf wil (en moet) blijven, heb ik nog maar eens goed in mijn oren geknoopt.”

Meer reacties op Bol.com

Wil je een of meerdere exemplaren van het boek bestellen, stuur dan een berichtje naar welkom@lelixxor.nl. Vergeet niet te vermelden waar je bestelling naartoe gestuurd mag worden.

Het DNA-spel ‘Op ontdekkingsreis in je eigen verhaal’ is trouwens een mooie aanvulling op het boek.