Aanbevelingen

Wat anderen over mij zeggen… Om een beeld te vormen van mij en mijn werk vind je hier de ervaringen en aanbevelingen van anderen. Doe er je voordeel mee!

Patronen herkennen
“Door de tarotsessie van Lisanne heb ik duidelijk inzicht gekregen welke gedachten en gewoontes mijn persoonlijke groei in de weg staan maar ook waar mijn kracht ligt. Lisanne luistert en stelt de juiste vragen die mij aan het denken hebben gezet. Ik  herken patronen en door deze te doorbreken ervaar met de juiste dingen bezig te zijn. De methode van Lisanne is prettig, verhelderend en raak!”
Roos

Wantrouwig
“Ik stond eerst wel wantrouwig tegenover de tarot. Het is echter helemaal niet zweverig, maar juist erg raak.”
Zzp'er

Verschillende levels
“Ondernemen is groeien en dan is vooral ook de kunst om goeie mensen om je heen te verzamelen. Lisanne is daarin een zeer fijn persoon die op verschillende levels mee kan schakelen. Uitdagend, ondersteunend en vormgevend. Voor mij een topcoach die ik je zeker kan aanbevelen!”
Corine

Tarot: aanrader!
“De tarot is een verdieping op de reeds aanwezige coach-kwaliteiten van Lisanne. Prachtige combi die ik iedereen kan aanraden!”
Saskia

Rust
“Dingen waarvan ik het bestaan wel wist, maar de oorsprong een geheim bleef, werden getoond. Prachtig! Met de rust en de juiste vraagstelling van Lisanne veel inzicht en verheldering gekregen.”
Mireille

Goed luisteren
“Ik heb ontdekt dat mijn gezin en werk even zwaar wegen en dat ik mijzelf tekort zal doen als ik de verloskunde niet verder oppak. Lisanne kan goed luisteren en stelt de juiste vragen.”
Ruth

De kern te pakken
“Ik heb voor mezelf duidelijk kunnen krijgen waar ik naartoe wil, waar mijn prioriteiten liggen en hoe ik mijn omgeving hierin wil/kan betrekken. Ik vind het knap dat Lisanne werkt vanuit het nu en met wat er is. Hierdoor pakt ze volgens mij de kern van wat op dat moment heel belangrijk is. Lisanne is een warm en hartelijk persoon en ik voel mij zeer serieus genomen.”
Ienke

Direct verandering
“Heel bijzonder hoe jij de vinger op de juiste (zere) plek weet te leggen. Tijdens jouw sessies voelt het heel intens en heb ik het gevoel dat er direct iets verandert, ik iets loslaat. Daarnaast geef je me inzichten door de manier waarop je me mijn eigen verhaal laat vertellen en jouw feedback daarop. Het ging jou om wie ik ben en wil zijn en je gaf me inzicht waarom ik me aan bepaalde gewoontes vasthield en hielp me deze los te laten.”
Ondernemer

Verhelderend
“Ik deed een tafelopstelling bij Lisanne. Dat vond ik heel verhelderend: ik kreeg goede inzichten (ik dacht dat de oplossing voor mij in een vrijheidsgevoel lag, maar ik kwam erachter dat ik mezelf sterker moest maken en dan vanzelf meer vrijheid ervaar). Door een schrijfopdracht kwam ik bij de kern die mij belangrijke inzichten gaf.”
Sandra

Duiden
“Ik heb jou niets verteld wat ik niet al wist. Toch heb je mij nieuwe inzichten gegeven door mijn verhaal niet alleen op te schrijven, maar ook te duiden. Dat helpt me bij het maken van keuzes en het houden van focus.”
Ondernemer

IJzersterk verhaal
“Lisanne heeft mij mijn verhaal niet alleen laten vertellen, maar laten beleven. Ze heeft mij meegenomen in een wereld waarin ik als klant naar de diensten én de uitstraling van mijn eigen bedrijf keek. Kortom: weer even terug naar de basis, maar ik kan straks wel met een ijzersterk verhaal naar buiten treden.”
Startend ondernemer

Goede vragen
“Ik vind je heel prettig in je manier van coachen, je combineert dingen benoemen, teruggeven en stelt goede vragen. Telkens het terugbrengen naar mijn verhaal vond ik heel fijn. De kaarten en ankers die je gebruikt, werken erg goed bij mij.”
Zp'er

Topcoach

“Lisanne coachte mij tijdens het opstarten van mijn bedrijf. Lisanne heeft een groot hart en een scherpe geest. Ze is degelijk en stevig. Ik heb bewondering voor de manier waarop ze lastige onderwerpen in het coachtraject bespreekbaar maakt. Een topcoach!”

Zelfstandig coach & trainer

Spiegel voorhouden
“Lisanne heeft me uitstekend begeleid bij het opstarten van mijn bedrijf. Mijn zoektocht naar mijn waarden en drijfveren. Ze houdt een gedetailleerde spiegel voor en zet je aan het werk. De actieve sessies geven energie en zetten aan tot veranderen!”
Zp'er