Gratis!

 

Gratis is leuk. En daarom vind je op deze pagina gratis stuff. Ja, écht gratis, want je hoeft niet je e-mailadres achter te laten om bij de info te kunnen. In de bieb vind je blogs en ander leesvoer. Veel plezier!

Lijkt het je wel leuk om in contact te blijven? Dan kun je je natuurlijk altijd aanmelden voor mijn nieuwsbrief.

Haal meer uit je tarotlegging

Een tarotlegging is een momentopname met een dynamisch vervolg. Weken of maanden later kunnen er nog kwartjes vallen. Daar hoef je niets voor te doen. Dat heeft alles te maken met de innerlijke beweging die na je legging in gang is gezet. Die beweging kun je versterken en ondersteunen en je kunt hem ook (onbewust) blokkeren. Met de schrijfoefeningen uit dit mini-werkboek heb je hier oog voor en haal je meer uit je tarotlegging.

Jung en zijn werk

Carl Jung is de grondlegger van de analytische psychologie. Deze psychologie geeft handvatten om jezelf als mens verder te ontwikkelen. In 23 korte filmpjes vertel ik je meer over zijn leven en werk en leer je je eigen psyche weer een beetje beter kennen.

Reis van de held

De reis van de held is een metafoor voor de ontwikkelingsweg van een mens. Met iedere nieuwe stap begint er een reis van de held. In een serie korte filmpjes vertel ik over de verschillende fases in de reis van de held en hoe je ze in je eigen leven of werk kunt herkennen. Snappen waar je zit in de reis van de held geeft handvatten voor je eigen ontwikkelingsproces.

Schrijfmeditatie

Een schrijfmeditatie (oftewel intuiïtief schrijven) is een superfijn begin van de dag. En ook heel goed te gebruiken als je ergens mee zit en je er met je hoofd alleen niet uitkomt. Ik geef je wat handvatten om zelf met schrijfmeditatie aan de slag te gaan. Veel plezier!

Dobbelsteen ochtendroutine

Een ochtendroutine kan je helpen je dag bewuster en afgestemd op je innerlijk kompas te beginnen. In mijn boek Iedere dag bijzonder lees je er alles over. De ochtendroutine die in het boek beschreven is heeft zes onderdelen. Maar je hebt niet altijd tijd of zin in al die zes, dus wat doe je dan? Dobbelen! Download de dobbelsteen ochtendroutine en dobbel je ochtendroutine bij elkaar.

Als je in contact wilt blijven, meld je dan hiernaast/hieronder aan voor de nieuwsbrief.  

In contact blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Ook een shotje elixer ontvangen? Met boeken- of filmtips, diepzielduiken en dingen die leuk zijn om te delen.

De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig, maar meestal 1x per kwartaal.
Bekijk oude nieuwsbrieven