Diepzielduiken: voor een authentiek leven

Persoonlijke ontwikkeling, je hart volgen, leven volgens je essentie, luisteren naar het (hoger) Zelf, spirituele ontwikkeling, zoeken naar jouw doel. Veel mensen zijn op zoek naar een authentiek leven. Een leven dat bezield, zinvol en betekenisvol voelt. Een creatief leven. En terecht. Diepzielduiken helpt je daarbij.

Diepzielduiken is niets meer en niets minder dan naar binnen kijken en werken met wat je daar tegenkomt. Je leert je innerlijke wereld kennen en wat zich daarin afspeelt. Je pelt laagjes af die niet (meer) bij je passen. Laagjes van opvoeding, cultuur, van wat hoorde in je vriendengroep of je omgeving. Je ontdekt wat je écht wilt en legt bloot wat je belemmert om dat daadwerkelijk te doen en te leven. Beperkende overtuigingen, angstbeelden en misvattingen over jezelf zie je onder ogen.

Verlangen volgen

Je leert te vertrouwen op je intuïtie en op jezelf. Je gaat mee met de stroom van het leven, die je blijft verrassen. Door je angst heen vind je de moed om te doen wat echt bij je past, om je verlangen te volgen en jouw authentieke leven te leven. Je voelt je levend. En je ervaart de creatieve kracht in en buiten jezelf die je leven sappig en fris maakt. Dat is wat diepzielduiken je brengt.

Goed gesprek

Diepzielduiken kun je heel goed zelf. Bijvoorbeeld door (zelfhulp)boeken te lezen, met vrienden te praten en je dromen te onderzoeken. Door meditatie en intuïtief schrijven. Of het werken met kaarten en afbeeldingen. Ook bewust zijn van hoe je op situaties en mensen reageert, leert je meer over jezelf en je aandachtspunten. Soms is het goed of nodig om hulp in te schakelen bij je persoonlijke ontwikkeling. Dan ben je van harte welkom voor een goed gesprek. Ik luister, spiegel en stel vragen. Deel mijn kennis met je. En ik maak gebruik van:

Wat kost diepzielduiken?

Ik trek 90 minuten uit voor een sessie diepzielduiken. Een sessie kost 90 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zzp’ers en ondernemers en als je werkgever betaalt). Ga je liever eerst zelf aan de slag, probeer dan de schrijfreis.

 

Stuur een appje, waag een belletje of tik een berichtje als je een afspraak wilt maken. Tot snel!

Ik kan niet tekenen - of toch wel?