DNA-sessie

In één zin kunnen zeggen waar je voor staat. Dat is voor veel ondernemers en zzp’ers moeilijker dan het lijkt, maar het lukt met een DNA-sessie. En nee, ik heb het niet over je pitch. Ik heb het over die ene zin, die paar woorden, die de kern raken van wat je doet. Van wat voor jou belangrijk is. Voor de één gaan die paar woorden over je diepste drijfveer, voor een ander is het de samenvatting van het concept van je onderneming.

Maar wat iedere keer hetzelfde is, als we die zin gevonden hebben: de glimmende ogen, de lach, een gevoel van ‘het klopt’. Het is dat wat wezenlijk is voor jouw bedrijf. Jouw DNA.

Makkelijk keuzes maken

Je kunt prima ondernemen zonder de kern van jouw DNA te kennen. Maar je loopt het risico dat je kansen grijpt die eigenlijk niet passen. Waar je geld mee verdient, maar geen energie van krijgt. Dat je overal ja tegen zegt en zo een manusje-van-alles wordt in plaats van een ondernemer met een helder profiel. Tenzij manusje-van-alles je profiel is natuurlijk… Met je DNA helder is het makkelijker keuzes maken. Je hebt (weer) scherp waar je nou echt van bent.

Herkenbaarheid vergroten

Je DNA is de basis van wat je doet. Hoe je communiceert, welke mensen je aanneemt, met wie je een samenwerking aangaat en waar je ja tegen zegt. Het geeft je focus en richting en vergroot je herkenbaarheid. Klanten weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Werken vanuit je DNA maakt dat je geen concurrentie ervaart.

Hoe een DNA-sessie werkt

Een sessie duurt een dagdeel. Het doel is je DNA scherp(er) te krijgen, maar in een gesprek kan van alles op tafel komen. Het is een potje sparren, coaching en goed gesprek in één. Je gaat naar huis met jouw DNA-zin en alles uit het gesprek wat voor jou een eyeopener, zinvol of nuttig was. De sessie geeft je handvatten om verder zelf aan de slag te gaan, je hebt meer focus en hernieuwde energie. Mocht je na deze sessie je (web)teksten willen vernieuwen, dan schrijf ik uiteraard graag je zakelijke teksten.

Wat kost een DNA-sessie?

Een DNA-sessie duurt een dagdeel en kost  340 euro  exclusief 21% BTW. Wil je meer? Kijk dan eens bij diepzielduiken. Wil je als organisatie met je DNA aan de slag? Mail voor een kennismakingsgesprek, dan kijken we wat voor jullie de meest handige aanpak is. Je krijgt dan een offerte op maat.

 

Stuur een appje, waag een belletje of tik een berichtje als je meer wilt weten. Tot snel!