Zelf aan de slag ~ schrijfreis

Lekker een avondje Netflix kijken en tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling lijkt een tegenstrijdigheid. Maar het kan! Met de schrijfreis van L’eliXXor ga je op ontdekkingstocht in jezelf. Het is een manier om tijd met jezelf door te brengen en aandacht te besteden aan wat er in je leeft.

Films en series kunnen je veel laten ontdekken over jezelf. Wanneer lopen de tranen over je wangen? Waar kun je eigenlijk niet naar kijken? Waar herken je jezelf in of haak je op aan? Het is zo gaaf om te ontdekken wat je reacties over je vertellen! En dat ontdek je door erover te schrijven.

Schrijfreis 
Schrijven en persoonlijke ontwikkeling zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik heb daarom met veel plezier deze schrijfreis ontwikkeld. Je gaat op weg aan de hand van Netflix-serie ‘Anne met een e’ (eerste seizoen). Bij elke aflevering krijg je een aantal opdrachten – schrijfoefeningen en voor de afwisseling ook wat beeldende opdrachten. Al schrijvende duik je dieper en leer je jezelf beter kennen. Je krijgt handvatten voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Hoe het werkt
Je krijgt de schrijfreis als pdf-document toegestuurd en kunt op je eigen tempo de serie kijken en aan de slag met de vragen en opdrachten. Check de tarieven

Stuur een appje, waag een belletje of tik een berichtje als je meer wilt weten. Tot snel!