Tarot

Veel ervaringen, gedrag en (denk)patronen zijn oermenselijk en universeel. Het zijn thema’s die je bij ieder mens en dus in iedere organisatie en ieder team tegenkomt.

Uit je hoofd
Om deze thema’s (archetypes) helder en tastbaar te maken worden ze al sinds mensenheugenis in symbolen gevat. Je komt de archetypes tegen als goden in mythen, als enneagramtypes en in de afbeeldingen van de tarot. Zo krijgen we zicht op wat er in een bepaalde situatie speelt, weten we beter hoe we er mee om moeten gaan en wat ons te doen staat.

Geen schimmige waarzeggerij of occult gedoe, maar rake beelden die iets losmaken en je helpen uit je hoofd te komen. Effectief en efficiënt. Hoewel de tarot ook vaak anders is gebruikt, is het een filosofisch systeem voor iedereen die van wijsheid houdt. De tarot helpt je namelijk inzicht te krijgen in je eigen patronen, denkwijzen en gedrag – en dus ga je zien waar de vreemde kronkels zitten. De kaarten zijn ondersteunend in je persoonlijke ontwikkeling en geven praktische handvatten voor dagelijkse situaties.

Hier en nu
Tarot is voor mij een toegangspoort die iemand dichter bij zijn eigen intuïtie brengt, een spiegel die laat zien wat er innerlijk leeft en een uitnodiging om in het hier en nu te zijn en daar actie te ondernemen.

Supermooie resultaten
Door te werken vanuit psychologische invalshoek krijg je supermooie resultaten.

Mijn klanten ervaren dat het werken met de tarot richting en helderheid geeft – vanuit een kluwen verwarde gedachten die maar rondjes blijven draaien worden dingen opeens duidelijk(er). Het brengt de ene keer nieuwe inzichten en de andere keer bevestigen de kaarten wat je zelf al dacht (en hoe fijn ís het om die bevestiging te krijgen af en toe!). Soms worden blinde vlekken zichtbaar of aannames onderuit gehaald.

Met de kaarten ga je direct naar de kern. Het is effectief, helder en verrassend. Daarom werk ik met veel plezier (en beide voeten op de grond) met de tarot.

Elke vraag
Je kunt een tarotsessie doen voor grote en kleine vragen, voor praktische vragen en vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of spiritualiteit. Kortom: iedere vraag is mogelijk. Voor spoedvragen of kleine crises kan ik vaak op korte termijn een sessie inplannen.

Tarieven
Sessie 15 minuten – 15 euro
Sessie 90 minuten – 90 euro
Traject van 5 sessies – 425 euro
De sessie zijn ook mogelijk via Skype, als je zelf de Rider Waite-kaarten hebt.

Tarieven voor particulieren zijn inclusief BTW, voor zzp’ers & ondernemers exclusief BTW. Voor organisaties  en werkgevers die de sessie betalen gelden andere tarieven. Ik maak graag een offerte.

Inloop tarot
Je kunt iedere woensdag tussen 13 – 15 uur zonder afspraak binnenlopen bij Boeken Bonen Blaadjes in het Singelhuys (Zuidsingel 67, Amersfoort).

Iedere eerste maandagavond van de maand kun je tussen 18 en 22 uur binnenlopen bij yogastudio Bindi (Bergstraat 6, Amersfoort).
Het thema van maandag 7 januari is: het nieuwe jaar.

Hoe ga jij het nieuwe jaar in? Wat laat je achter, wat neem je mee? Waar mag je meer aandacht aan besteden? Geweldig om vanuit een moment van bezinning het nieuwe jaar in te gaan! Uiteraard kun je ook met andere vragen terecht.

Een sessie duurt 15 minuten en kost 15 euro. Je kunt pinnen.
Voor een uitgebreide sessie kun je appen of bellen naar 06 – 11 3435 15 of mailen naar welkom@lelixxor.nl