Tarot

Veel ervaringen, gedrag en (denk)patronen zijn oermenselijk en universeel. Het zijn thema’s die je bij ieder mens tegenkomt. Deze thema’s zie je terug in de tarot.

Goden
Om deze thema’s (archetypes) helder en tastbaar te maken worden ze al sinds mensenheugenis in symbolen gevat. Je komt de archetypes tegen als goden in mythen, als enneagramtypes en in de afbeeldingen van de tarot. Zo krijgen we zicht op wat er in een bepaalde situatie speelt, weten we beter hoe we er mee om moeten gaan en wat ons te doen staat.

Realistisch en praktisch
Geen schimmige waarzeggerij of occult gedoe, maar rake beelden die iets losmaken en je helpen uit je hoofd te komen. De kaarten voorspellen geen toekomst. Jij bepaalt altijd zelf wat je wel of niet doet. De tarot is vaak anders gebruikt, maar voor mij is het een hulpmiddel om inzicht te krijgen in eigen patronen, denkwijzen en gedrag. De kaarten ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling en geven praktische handvatten voor dagelijkse situaties.

Toegangspoort
Tarot is een toegangspoort die je dichter bij je eigen intuïtie brengt, een spiegel die laat zien wat er innerlijk leeft en een uitnodiging om in het hier en nu te zijn en daar actie te ondernemen.

Supermooie resultaten
Mijn klanten ervaren dat het werken met de tarot richting en helderheid geeft – vanuit een kluwen verwarde gedachten die maar rondjes blijven draaien worden dingen opeens duidelijk(er). Het brengt de ene keer nieuwe inzichten en de andere keer bevestigen de kaarten wat je zelf al dacht (en hoe fijn ís het om die bevestiging te krijgen af en toe!). Je krijgt zicht op blinde vlekken en verkeerde aannames.

Naar de kern
Met de kaarten ga je direct naar de kern. Het is effectief, helder en verrassend. Daarom werk ik met veel plezier (en beide voeten op de grond) met de tarot. Ik stel vragen en duid de kaarten.

Elke vraag
Je kunt een tarotsessie doen voor grote en kleine vragen, voor praktische vragen en vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of spiritualiteit. Kortom: iedere vraag is mogelijk. Voor spoedvragen of kleine crises kan ik vaak op korte termijn een sessie inplannen.

 

Stuur een appje, waag een belletje of tik een berichtje als je meer wilt weten. Tot snel!