Tarot

Soms heb je het gevoel vastgelopen te zijn. Je ziet het niet meer zitten en je zit niet lekker in je vel. Misschien zelfs zonder dat je een duidelijke reden kunt aanwijzen. Dat is een geweldige reden om een kaartlegging met de tarot te doen. Maar ook met vragen over je plek in de wereld, het doel van je leven, over je relatie of je werk kun je met de tarot aan de slag.

Veel ervaringen, gedrag en (denk)patronen zijn oermenselijk en universeel. Het zijn thema’s die je bij ieder mens tegenkomt. Deze thema’s zie je terug in de tarot.

Zelfkennis dankzij tarot

Om deze thema’s (archetypes) helder en tastbaar te maken worden ze al sinds mensenheugenis in symbolen gevat. Je komt de archetypes tegen als goden in mythen, als enneagramtypes en in de afbeeldingen van de tarot. Een kaartlegging met tarotkaarten helpt zo bij het krijgen van meer zelfkennis, het geeft inzicht en vergroot je bewustzijn.

Jij bepaalt

Een kaartlegging met de tarot is geen schimmige waarzeggerij of occult gedoe. De rake beelden maken juist  iets los en helpen je uit je hoofd te komen. De kaarten voorspellen geen toekomst. Jij bepaalt altijd zelf wat je wel of niet doet. De tarot is vaak anders gebruikt, maar voor mij is het een hulpmiddel om inzicht te krijgen in waarom je niet lekker in je vel zit, waar je vastgelopen bent en wat je nodig hebt om weer verder te kunnen.

De kaarten ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling en geven praktische handvatten voor dagelijkse situaties. Tarot is een toegangspoort die je dichter bij je eigen intuïtie brengt, een spiegel die laat zien wat er innerlijk leeft en een uitnodiging om in het hier en nu te zijn en actie te ondernemen.

Tarot geeft helderheid

Werken met de tarot geeft richting en helderheid – vanuit een kluwen vastgelopen gedachten die maar rondjes blijven draaien worden dingen opeens duidelijk(er). Een kaartlegging brengt de ene keer nieuwe inzichten en de andere keer bevestigen de kaarten wat je zelf al dacht (en hoe fijn ís het om die bevestiging te krijgen af en toe!). Je krijgt zicht op blinde vlekken en verkeerde aannames.

Met de kaarten ga je direct naar de kern. Het is effectief, helder en verrassend. Daarom werk ik met veel plezier (en beide voeten op de grond) met de tarot. Ik stel vragen en duid de kaarten.

Specials Iedere dag bijzonder

Je kunt een tarotsessie doen voor grote en kleine vragen, als je niet lekker in je vel zit of vastgelopen bent. Voor praktische vragen en vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of spiritualiteit. Ook heb ik drie speciale tarotleggingen bij mijn boek Iedere dag bijzonder ontwikkeld. Deze specials zorgen voor verdieping en verheldering op het gebied van creatief leven en het vinden van het derde punt. Ze helpen je (weer) in de stroom van het leven te komen, om mee te gaan met de flow.

Kortom: iedere vraag is mogelijk.

Investering

Voor spoedvragen of kleine crises kan ik vaak op korte termijn een sessie inplannen. Ik reserveer 90 minuten voor een sessie en deze kost 90 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor ondernemers/zzp’ers en als de werkgever betaalt).

 

Stuur een appje, waag een belletje of tik een berichtje als je een afspraak wilt maken. Tot snel!