Tarotlegging Iedere dag bijzonder

In mijn boek Iedere dag bijzonder komen verschillende onderwerpen en thema’s aan bod. Twee thema’s hebben inmiddels een eigen tarotlegging: creatief leven en het derde punt. En dan is er nog de ‘board of advisors’. Deze ‘specials’ zorgen voor verdieping en verheldering.

De specials helpen je (weer) in de stroom van het leven te komen, om mee te gaan met de flow.

Creatief leven

De tarotlegging ‘Creatief leven’ laat zien wat jij op dit moment nodig hebt om creatiever te leven. Een speciale legging om te ontdekken wat jij op dit moment nodig hebt om meer in verbinding te staan met de creatieve kracht in en buiten jezelf. Een tipje van de sluier: deze legging heeft alles te maken met liefde. Want het creatieve proces dat ontstaat uit liefde is bezield en duurzaam. Het is liefde die creatief leven mogelijk maakt.

Derde punt

Je kunt soms zo heen en weer geslingerd worden tussen twee dingen. Gaan of blijven? Doen of laten? Ja of nee? Het voelt alsof je uit elkaar getrokken wordt in een spagaat. Of je hebt het idee dat je een pingpongbal bent die heen en weer gaat tussen het een en het ander. Dan weer denk je dat dit het beste is, dan weer dat. En de mensen om je heen hebben er ook nog een mening over! Je zou bijna vergeten dat er meer dan twee mogelijkheden zijn. In deze legging zoeken we naar het derde punt, het punt dat de twee tegengestelde polen overstijgt en nieuwe energie en een ander perspectief brengt. Zo kom je weer in beweging.

Board of advisors

De ‘board of advisors’ geeft advies over een specifiek thema en laat zien wat je aandacht nodig heeft. En dat kan soms verrassend uitpakken!

Wat kost een tarotlegging Iedere dag bijzonder?

Een tarotlegging Iedere dag bijzonder duurt maximaal 90 minuten en kost 90 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief voor zzp’ers, ondernemers en als de werkgever betaalt).

 

Kom je een speciale tarotlegging bij me doen? Boek je sessie!

Iedere dag bijzonder