Symposium stichting Hoogbegaafd

Leuk dat je mijn boekenstand bezocht hebt op het symposium van stichting Hoogbegaafd!
Je kon daar mijn boek Iedere dag bijzonder kopen. Mocht je daar niet aan toegekomen zijn, hierbij nog wat info over het boek.

Iedere dag bijzonder

Als hoogbegaafd mens die tegen dingen aanloopt, ben je vaak vooral geneigd je te verdiepen in hoogbegaafdheid. Logisch en vaak ook zeer verhelderend.

Maar ook je verdiepen in het universeel menselijke, in de ontwikkeling van jezelf als persoon, is ontzettend waardevol. Juist omdat emoties en situaties heftiger binnen kunnen komen, omdat persoonlijke en zakelijke relaties ingewikkeld kunnen zijn en omdat je soms het idee kunt hebben dat er iets, mist helpt het om op zoek te gaan naar de obstakels, de valkuilen en de overtuigingen die in je leven een rol spelen. De patronen waar je maar niet uitkomt en de zaken waar je op stukloopt.

Voor iedereen die zich daar verder in wil verdiepen, heb ik Iedere dag bijzonder geschreven. Een boek dat niet speciaal geschreven is voor hb’ers, maar wel door een hb’er. Het boek vertelt over eigen ervaringen van de auteur, maar geeft vooral ideeën om eens op te kauwen of zelf mee aan de slag te gaan.

Iedere dag bijzonder nodigt uit om je te laten leiden door de creatieve kracht in jezelf en je op die manier te ontwikkelen tot een persoon in balans die zijn gaven en talenten in de wereld zet.

Bestel het boek

Liever direct aan de slag

Ben je niet zo’n lezer, maar ga je liever direct aan de slag?

Kom dan diepzielduiken (met of zonder tarot) of kijk eens rond bij de gratis stuff. Misschien heb je een vraag geprikt en wil je daarover doorpraten. Van harte welkom! Stuur een berichtje naar welkom@lelixxor.nl of app naar 06 – 11 34 35 15.

In contact blijven

Wil je in contact blijven? Volg me dan op Instagram (@lisanne.lelixxor en @iederedagbijzonder) of schrijf je in voor een shotje levenselixer.