‘En wat doe jij?’

Die argeloos gestelde vraag kan heel wat teweegbrengen. Tenminste… als je het antwoord hierop nog niet helder hebt.

Je mompelt een nietszeggend antwoord of probeert je zoveelste nieuwe pitch uit. Maar zodra je uitgesproken bent, weet je: dit klopt niet. Dit is niet wie ik ben.

Het maakt ergens nieuw binnenkomen niet leuk. Je proberen onzichtbaar te maken of hopen dat ze jou overslaan heeft een behoorlijke impact op hoe jij je presenteert als zzp’er.

Hoe komt het?
Hoe komt dat nou, dat iedereen een antwoord lijkt te hebben op deze vraag, behalve jij?

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over wat jou uniek maakt, wat je kwaliteiten zijn en wat jouw toegevoegde waarde is. Misschien zelfs al samen met een marketing- of businesscoach. Een deel van je (zakelijke) DNA heb je dus wel helder. Daar zit het probleem niet.

Klopt net niet
Wat het probleem wel is, is dat je iets over het hoofd ziet. Ergens zit namelijk informatie die essentieel is voor het eindresultaat, maar jij hebt het nog niet gevonden. Daardoor klopt het steeds net niet. Een onbewuste overtuiging van ‘Alles kan, maar dát niet’ kan het deurtje naar de beslissende informatie potdicht houden.

Deur dicht
Welk deurtje dichtgehouden wordt, verschilt per persoon. Dat het inmiddels een behoorlijke impact op je werk(plezier) heeft, maakt het tot een levensvraag waar ik je graag mee help. Door te werken met beelden kom je op een niveau dieper dan waar je met je hoofd kunt komen. Dat brengt de antwoorden die je nodig hebt om eindelijk écht verder te komen met je pitch of je marketing.

Neem contact op via welkom@lelixxor.nl of (06) 11 3435 15 als je wilt ontdekken welk stukje van je DNA ontbreekt in jouw verhaal.

#levensvragen #werkenvanuitjedna