Je hart volgen heeft soms de associatie van rozenblaadjes en geluk; als je dat doet, komt het allemaal goed.

Ook ‘werken vanuit je DNA’ kan zo opgevat worden: vooral doen wat je leuk vindt en waar je blij van wordt. Maar er is meer…

Behalve doen waar je gelukkig van wordt, gaat het misschien nog wel meer over ontdekken wat er nog in de schaduw ligt, maar graag gevonden wil worden. Je ongebruikte potentieel, je kwaliteiten en talenten. Het gaat over heel worden. Een ontwikkelingsweg, de reis van de held.

Geen zin
Die weg gaat zeker niet altijd over rozen, het is een weg vol gevaar waarin je draken tegenkomt die je moet verslaan. De weg van je hart en werken vanuit je DNA hebben alles te maken met je gave en de daarbij horende opgave. Ook als je daar misschien helemaal geen zin in hebt.

Denk aan Frodo die echt geen trek heeft om op pad te gaan. Of aan Bastiaan uit het Oneindige Verhaal die niet reageert op de oproep van de Kleine Keizerin. Of aan Jonas (die van de walvis) die in de tegengestelde richting vertrekt.

Jouw keuze
Het kan zomaar zijn dat de weg van je hart je eigen plannen doorkruist. En dan? Wat kies jij? Er is geen pasklare oplossing. Alleen jij kunt antwoord geven op deze vraag.

Herken je deze spagaat? Voelt het als een onmogelijk dilemma? Bel gerust voor een afspraak: 06-11343515 of stuur een mail naar welkom@lelixxor.nl.